Hvem er jeg? :)

Hei!

Jeg er et vennlig, vitebegjærlig og veldig pent troll som heter Brutus. Jeg ble født i en liten by på landet. Jeg er interessert i solnedganger, skog og friluftsliv, klatring, sommerfugler og måneformørkelse. Jeg samler blyanter, norske uttrykk og støv på skapet mitt. Det er et faktum at snø og fjell er en perfekt blanding for meg! Jeg er glad i å fly og drømmer å hoppe i fallskjerm, men må først slanke meg litt. Hver vinter er jeg på jakt etter nordlys i Tromsø med andre troll, hvor du kan finne meg lett. Vi griller pølser, fisk, grønnsaker og sover i telt under Norges himmel. Jeg liker god mat selvfølgelig «ikke fra i går» og anbefaler å lese «Den lille prinsen» til alle.

Jeg husker ikke hvordan jeg kom hit til Oslo, men jeg trives veldig mye her. Som jeg sa tidligere kom jeg fra et tettsted med en liten koffert. Jeg har aldri vært i så stor by som Oslo og helt falt pladask for utsikten! Det eneste ønske jeg har er å bli flinkere på norsk. Men det er ikke lett, fordi jeg snakker en veldig spesiell språk, som bare brukes i min familie. Jeg lærte mye på språkkafé i Oslo, på privatskole,  på egen hånd, fra nordmenn på Deichmanske bibliotek og kan gi noen råd til dere. Til dere som flyttet hit på grunn av jobb, kjærlighet, musikk, natur eller helt uten grunn!

Da jeg kom hit, kunne jeg miste busstopper, misforstå matoppskrift og folk på gata. Jeg kunne spørre om en bolle i butikken og fikk fem stikk tilbake og jeg følte meg ensom av og til på grunn av det. Jeg liker å bli bedre kjent med verdenen vår, finne nye venner og ha interessante samtaler. Så ikke vær redd å ta kontakt med meg om du mangler en person å spise noe smakfullt med fra ditt kjøleskap, mens vi ser på stjerne og leter etter Store Bjørn. Jeg er veldig glad i å se stjerner og har et kjempe stort teleskop. Jeg er ute mye om kveldene på Sognsvann og prøver  å se andre galakser. Nordmenn sier at språket er nøkkelen til alt og denne norske nøkkelen mangler jeg sikkert. La oss bli bedre sammen på vei til å snakke/skrive norsk flytende!

Hilsen Brutus

2 thoughts on “Hvem er jeg? :)

  1. Kloke ord Brutus. Jeg tror du har nøkkelen allerede. Nøkler må brukes – derved slipes de slik at de skinner og går glatt i låsene, slik at dørene åpner seg lett og fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.