Hvem er jeg? :)

Heia!

Jeg er et vennlig og veldig pent troll som heter Brutus. Jeg ble født i en liten by på Vestlandet. Jeg er interessert i solnedganger, skog og friluftsliv, klatring, sommerfugler og måneformørkelser. Jeg samler blyanter, norske uttrykk og støv på skapet mitt. Det er et faktum at snø og fjell er en perfekt blanding for meg. Jeg er glad i å fly og drømmer om å hoppe i fallskjerm, men jeg først må slanke meg litt. Hver vinter er jeg på jakt etter nordlys i Tromsø, hvor du kan lett finne meg. Jeg liker selvfølgelig god mat, og slett ikke rester fra i går og anbefaler alle å lese «Den lille prinsen».

Jeg husker ikke hvordan jeg endte opp i Oslo, men jeg trives veldig godt her. Som nevnt kom jeg fra et tettsted med en liten koffert og store drømmer. Mitt største ønske er å bli flinkere i norsk. Dessverre er det ikke lett, fordi jeg snakker et veldig spesielt språk som bare brukes av min familie. Jeg lærte mye på språkkafé i Oslo, privatskoler, egen hånd, Onkel P, fra nordmenn på Deichmanske bibliotek, og kanskje kan jeg gi noen råd til dere som flyttet hit på grunn av jobb, kjærlighet, musikk, natur eller helt uten grunn.

Da jeg kom hit, kunne jeg miste bussen, misforstå matoppskrifter og folk på gata. Jeg kunne spørre om en bolle i butikken og få fem i hånden, og av og til kunne jeg føle meg veldig ensom på grunn av dette. Jeg liker å bli bedre kjent med verden, finne nye venner og ha interessante samtaler. Så ikke vær redd for å ta kontakt med meg om du mangler en person å spise noe smakfullt med fra kjøleskapet ditt mens vi ser på stjernene og leter etter Store bjørn. Jeg er veldig glad i å se på stjerner og har et kjempestort teleskop. Nordmenn sier at språket er nøkkelen til alt, og denne norske nøkkelen mangler jeg sikkert. La oss bli bedre sammen på vår vei til å snakke og skrive norsk flytende.

Hilsen Brutus

2 thoughts on “Hvem er jeg? :)

  1. Kloke ord Brutus. Jeg tror du har nøkkelen allerede. Nøkler må brukes – derved slipes de slik at de skinner og går glatt i låsene, slik at dørene åpner seg lett og fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.