Bli kjent med Julius!

Hei

Det var min første reise med Vy i april. Dagen var på hell da tok jeg toget til Kristiansand. Det tok nesten 6 timer i kupert terreng vei og på magisk vis var i jeg helt annen by, der det regnet kraftig. Det begynte å regne i det jeg gikk av toget i Kristiansand og sluttet presis i det jeg tok toget tilbake til Oslo to dager senere. Det heter å være heldig som et troll 🙂

Jeg hadde ikke noen bestemt plan, men en hovedtanke var å besøke Julius, den kjendis apekatten i Dyreparken og ellers bare rusle på gatene i byen. Planen var gjennomført og jeg ble helt våt og kaldt til slutt. Parken er stor og jeg glemte meg helt bort i Hakkebakkeskogen og Kardemomme by. Skulpturene av trollene der er pene, men ikke alle av oss ser ut sånn. Det finnes også slike som jeg 🙂 Jeg prøvde å google om hva man kan gjøre når det regner i Kristiansand, men som det visste seg at det ikke finnes noen fasit på det.

Dagene går alltid litt for fort når man er glad. På Odderøya fant jeg en fin utsikt over byen, østre havn utenfor og båthavnene. Det var en spasertur på omkring tre kilometer. På toppen var det et koselig friluftsområde hvor man kunne se på solnedgangen. Et stille sted, for ettertanke og å ta pene bilder. Så kort oppsummert: Jeg  er alltid lykkelig når jeg reiser og opplever alt mulig i verden, mens jeg fortsatt lærer meg norsk og dialekter. Og det er mitt prosjekt som er uten ende.

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.