Et tog mot Åndalsnes

Hei

Hvis du aldri tar toget som meg, da kan det være skummelt for deg, men og samtidig interresant. Tanken om å besøke et bittelite sted på landet i Norge surret lenge i hodet mitt. Men jeg måtte ha et tydelig tankekort først. I det siste så jeg en reklame fra NSB mange ganger om at ett tog erstatter 600 biler og jeg likte denne ideen veldig godt. Med tankene på miljøet og en grønn skog bestilte jeg billetter på NSB sin nettside og ble stående på Oslo S med min lille koffert på en av novembers fredager.

Jeg fant ut at på toget at det var veldig varmt der og, som jeg var redd for å fryse hele veien. Ikke tenk på meg som et kresent troll, alle har sine egne gode og svake sider. Jeg tittet i vinduet hele veien, men sola gikk ned litt over klokka tre. Mange ting var usynlige for meg etter det. Bra er det da at jeg har en gig fantasi forresten 🙂

På vei til Åndalsnes hadde jeg masse tid til å studere togstasjonene. Hunderfossen må jeg besøke neste gang tror jeg og det er på grunn av Eventyrparken. Der finnes det mange troll skulpturer og jeg er alltid glad i å titte på mine slektninger. Selvfølgelig ser vi moderne troll ikke slik som mennesker tror jeg. Jeg er et veldig pent troll! Og ganske snill.

Ålesund er en kjempefin by, som omfatter flere øyer. Øyene strekker seg ut i Atlanterhavet og du får følelsen at det finnes bare himmel, fjell og hav. Trappene til Fjellstua i Ålesund inkluderer bare 418 trappetrinn og jeg klarte å gå hele veien for å titte på en veldig pen utsikt over byen. Men noe som jeg er veldig glad i, er å drikke kaffe med kaker og etterpå så klarte jeg å finne et koselig sted å gjøre dette 🙂

Oslo-Dombås-Åndalsnes-Ålesund.

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.