Hvem er hvem?

Hei fra fortiden!

Dette er meg denne sommeren på landet. Jeg var invitert til en norsk venn av meg som heter Bønna (han står bak meg). Han er en virkelig morsom mann og er typisk norsk som elsker å gå på ski og vi har blitt fjell kompiser på en god måte. Jeg sitter benken, og ved siden av meg er epler som vi plukket i Bønnas fylke på vei til øde plasser. Det finnes forresten også mange typer av bær i dette området, og det er en fordel å bo i naturen, synes jeg. I sekken min sitter en katt som har blitt savnet en stund i nabolaget. Vi tok han med oss i sekken slik at han følte seg tryggere på oss, og leverte ham til eiere. Men før det kom han i bildet. Mellom trærne er Bønnas undertøy. Det er vanlig å henge sånn klær der han bor og det minner meg både om Barcelona og Odessa.

Foran oss er Knuppa. Hun er en søt sau! Under meg er en skatt, men ikke med penger. Der er sjokolade og gamle bilder. De viktigste tingene kan man ikke kjøpe for penger. Over oss et lite fly og en stor himmel. Jeg er ikke det trollet som henger seg opp i tanker om fortiden, men minner er så godt å ha på lager! Det gjør meg full av kunnskaper, erfaringer og historier som jeg kan gjerne dele med andre 🙂

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.