Hvordan føler du deg i dag?

Hei,

Mitt liv har så mange ansikter, så mange gleder og sorger. Og jeg selv er veldig forskjellig fra en dag til en annen. Jeg som hele tiden forandrer meg selv og aldri kan bli den samme igjen.  Mine tanker er hele tiden i raske bevegelser og ikke en gang når jeg sover. Mange synes at troll ser alltid sur og alvorlig ut, og bare det. Men det er jo absolutt ikke sant! Derfor ønsket jeg å ta bilder av meg selv ni dager uten en pause så kan dere se selv hvordan det er å bli et troll 🙂 I dag føler jeg meg glad, og du?

Ha en fin dag videre!

Hilsen Brutus

Norsk Russisk Engelsk
redd напуганный afraid
glad радостный happy
overrasket удивленный surprised
trist грустный sad
sliten уставший tired
forelsket влюбленный in love
sint злой angry
fornærmet обиженный offended
blid довольный cheerful

One thought on “Hvordan føler du deg i dag?

  1. Jeg er glad i at det finnes en nøyaktig russisk oversettelse og det går før den engelske oversettelsen. Det eneste jeg lurer på er om “blid” eller “довольный” kan oversettes som sweeten. I would satse på “cheerful” men det er sant at jeg ikke er norsk og kan muligens ta feil av det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.