Nittedal og Skytta

Hei

Det er mange som snakker om at det er både kjedelig og ensomt å være menneske. Jeg kan ikke hevde det samme om hvordan det er å være et troll; vi er alltid ærlige og hvis vi er i felleskap med noen er det ikke på grunn av gratis pizza. Alt som gjør oss trist, kan også gi oss glede. Det handler om hvordan vi tenker. Jeg husker egentlig ikke når det var så tomt og grått i byen sist, men på den andre siden er det fredelig og stille 🙂 I tillegg er det fortsatt mulig å ta seg en liten tur, for eksempel, til Nittedal. 

Nittedal er en liten by som ligger i Osloregionen; det tar cirka 20 min med toget fra Nydalen stasjon for å komme seg dit. Noen på nett kalte dette stedet sarkastisk for verdens navle og jeg måtte forske litt på denne plassen selv. Bortsett fra en butikk, en atmosfærisk togstasjon, noen få kafeer og en bensinstasjon finnes det også marka og en bondegård med hester. Hovedsakelig er det enten små trehus eller tre- til fireetatsjers bygninger. Byen oppfattes som som et vennlig nabolag med lite støy og mye natur rundt omkring. Alt i alt trengte jeg rundt halvtime å bli lommekjent der og kanskje det kan være bra plass å komme tilbake til en gang til i sommeren.

Nittedal ligner ganske mye på Skytta som er en annen by i Oslo området. Det eneste er at jeg klarte å sykle til Skytta og fant en koselig sted med mye syltetøy og danske kannelsnegler på vei tilbake hjem. Danske kannelsnegler og litt magi er akkurat det som jeg trenger nå.

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.