Hemmelig musikklisten

Hei

Jeg skal reise bort fra Oslo på torsdag 16.08.2018 og skal tilbake om en uke, dessverre. For å være ærlig, har jeg ikke det alltid så gøy når jeg pakker mine ting. Det eneste som er verre enn å pakke inn en koffert er å pakke den ut igjen. Jeg betrakter meg som et virkelig glad troll. Jeg eier bare ett par sokker, en lue, to skjerf og et smykke med skaller som jeg arvet fra min bestefar som het Bjørn.

Dessverre kan jeg ikke reise på ferie sammen med hele Norge, og jeg kan ikke ta med ferie byen Oslo heller. Verken låne eller stjele den. Den beste løsningen for meg er høre på norsk musikk mens er jeg borte. Dette er et godt forslag fra denne mørke situasjonen med reise melankoli! Her er musikklisten som kom til meg fra en god lokal beboer. Jeg skatter denne listen og deler den med dere alle. I det siste korrigerte jeg den litt og ville være veldig glad hvis noen la til noe av seg selv og delte denne listen videre:

 • Ole Paus:
  -Ingenting å være redd for
  -Merkelige Mira
  -Mitt lille land
 • Halvdan Sivertsen:
  -Frihet
  -Sommerfuggel i vinterland
 • Åge Aleksandersen:
  -Lys og varme
 • OnklP:
  -Styggen på ryggen
 • Finn Kalvik:
  -En tur rundt i byen
  -Kom ut kom fram
 • Øystein Sunde:
  Det året det var så bratt
  -Fire melk og Dagbla’ fra i går
 • Jonas Fjeld:
  Engler i snøen
 • Lars Klevstrand:
  -De tomme hender
  -Den nye dressen
 • Karpe Diem:
  -Spis din syvende sans
  -Au Pair
 • Lillebjørn Nilsen:
  -Barn av regnbuen
  -God Natt Oslo
 • Odd Børretzen:
  -Noen ganger er det alright
 • Wenche Myhre:
  -Vi lever
  -Når jeg blir 66
  -Du og jeg og vi to
 • Anne Grete Preus:
  -Millimeter
  -Vise om byen Hiroshima
  -Fryd
  -God nok som du er
 • Bjørn Eidsvåg:
  -Eg ser
  -Vertigo
 • Raga Rockers:
  -Fritt Liv
 • Jokke & Valentinerne:
  -Jeg er redd
  -Sitter på en bombe
 • Trøste & Bære:
  -Drita full før Drøbaksundet
 • Luxus Leverpostei:
  -Pels
  -Bare 4 år
 • Jokke:
  -Ta meg med
 • Dumdum Boys:
  -Englefjes
  -Splitter pine
  -Metallic Hvit
 • C C Cowboys:
  -Vill, Vakker & Våt
  -Tigergutt
 • DiDerre:
  -Lykkelig
  -Det går fint
 • Postgirobygget:
  -Idyll
  -Sommer i Norge
 • Trang Fødsel:
  -Kursiv
  -Kos deg, og lykke til!
 • Sandra Lyng:
  -Ta me dit
  -Bungalow
 • SERVED:
  -Penger
  -La meg være ung
  -Få meg til å le
 • Serlina:
  -Eg digger deg
  -Puste under vann
 • Siri Nilsen:
  -Jeg lover
 • Grønneberg:
  -Stjerneskudd
 • Marit Larsen:
  -Vår beste venn
  -Vår beste dag
 • Kristian Kristensen:
  -Lyset
  -Kan du lære mæ?
 • Cir.Cuz:
  -Original
  -Din idiot
  -Superhelter
 • Kaizers Orchestra:
  -Hjerteknuser
 • Maria Mena:
  -Til alle tider
 • Bendik:
  -Forsvinne
  -Kriger
 • Cezinando:
  -Vi er perfekt men verden er ikke det
 • De Lillos:
  -Rett og slett livet
  -Se på meg
  -Ut
  -Halvveis rundt jorden
  -Guitar Hero
 • No. 4:
  -Lite og stort
 • Plumbo:
  -Ting på gli
  -Tennplugg
 • Innertier:
  -Si ja!
  -Langt igjen å gå
  -Du er ung
  -Nye Jeans
  -Ingen er sånn som du
  -Får ikke nok av deg
 • Admiral P feat. Nico D:
  -Engel
 • Freddy Kalas:
  -Hey Ho
 • Katastrofe:
  -Typisk Norsk (ft. Alexander Rybak)
  -Holde rundt deg
 • Eivør:
  -Тrøllabundin
 • Morgan Sulele:
  -Bare min
  -Under treet
  -Høyt over Oslo
 • KVILSTEN:
  -Vi sier hei
 • Barnesanger:
  -Bæ bæ lille lam
  -Bjørnen sover
  -Mikkel Rev

Kos seg og lykke til!

Jeg kom til den konklusjonen at jeg kommer til å savne Oslo veldig veldig mye: gatene, pølser fra Narvesen, taket mitt, pizza Grandiosa i kjøleskapet, vanlige solnedgangen på Bygdøy og selvfølgelig min edderkopp – Petter (på dette navnet kom jeg på pga en sang “Lille Petter edderkopp” og edderkoppen min hadde ingenting imot det heldigvis 🙂

PS. Til dem, som liker musikk, liker å lage melodier, sanger og ønsker å prøve seg på å spille ulike instrumenter, jeg anbefaler å ta en tur til Popsenteret. Her ble jeg glad for å lære nye ting om den norske musikken.

Ha det Oslo! Vi ses snart.

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.