Tabell 9 ? Dyreparken

Hei,

Det er lov å drømme og heldigvis er det helt gratis. Om jeg hadde en mulighet til å ha et dyr hjemme, var det en giraff ? Et troll og en giraff er veldig god blanding synes jeg. En stund i livet mitt hadde jeg en vane å kjøpe lekegiraffer i ulike land (ikke bare blyanter). Dessverre måtte jeg gi bort mange av dem før jeg flyttet til Oslo. Nå leter jeg etter et ny favoritt dyr som kan enkelt plasseres i verden min. Hva om hval ? da? Å reise bort til Andenes til å se på hval er kult ide. Hvem er med? 🙂

Hilsen Brutus.

Norsk Russisk Engelsk
en sjiraff жираф a giraffe
en elefant слон an elephant
en flodhest бегемот a hippopotamus
en neshorn носорог a rhinoceros
en kanel верблюд a camel
en elg лось a moose
en hest конь a horse
en okse вол a bull
en bøffel буйвол a buffalo
en bison бизон a bison
en lama лама a lama
en sebra зебра a zebra
en ku корова a cow
et esel осел a donkey
en rein северный олень a reindeer
en sau овца a sheep
en geit коза a goat
en gris свинья a pig
en rev лиса a fox
en isbjørn полярный медведь a polar bear
en løve лев a lion
en svartbjørn черный медведь a black bear

Del to:

Norsk Russisk Engelsk
en delfin дельфин a dolphin
en spekkhogger касатка a killer whale (orca)
en sel тюлень a sea dog
hval кит a whale
en spermhval кашалот a sperm whale

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.