To timer i stedet for tre. Fredrikstad

Hei

Når du skal ta et tog, sjekk sporet minst to ganger. Og hvis du sitter alene på spor nummer ett og toget ikke kommer presis, er det helt mulig at du tok feil. Som meg 🙂 Heldigvis kunne billetten min brukes en time senere på det neste toget, ellers kunne det blitt en  helt trist begynnelse på denne reisehistorien. Denne gangen til Fredrikstad.

Jeg kan ikke si at jeg vurderte å reise ditt i lang tid. Alt skjedde plutselig, som nesten alltid, og jeg var på vei med en times forsinkelse til Norges lengste elv Glomma som renner gjennom Fredrikstad. Byen har et gammelt sentrum med interessante bygninger, vakre gater og man kan smake på en god gulaschsuppe der.

Det var kjekt å ta en tur til Festningbyen, selv om det var mer en løpetur for meg. Byferga går ofte i ulike retninger og det var kjempebra å ha denne muligheten å komme seg rask til to steder (i mitt tilfelle) i byen ved å bruke den. Det er en selvfølgelig at jeg overså mange ting som var viktige og jeg kom ikke på alt, men slik er livet og det kan nok skje at i stedet for å være en time til i Gamlebyeni Fredrikstad, så sitter man på en benk på Oslo S.

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.