Tabell 1 🗓 Dagligdagse beskrivende ord

Hei

Jeg er veldig glemsom i det siste og jeg bestemte meg for å skrive ned og sortere noen ord som synes å være nødvendige, interessante og grunnleggende. Jeg skal publisere slike tabeller hver fredag, så lenge jeg ikke plutselig blir syk eller jeg blir stukket av en bie (jeg har en forferdelig allergi mot dem forresten). Jeg drikker kakao mens jeg tenker at hvis jeg savnet noe som du synes veldig viktig, vær sikker på å skrive til meg om dette 🙂

Hilsen Brutus

Norsk Russisk Engelsk
flittig прилежный diligent
snill добрый kind
pratsom разговорчивый talkative
frekk грубый rude
lat ленивый lazy
temmelig dum довольно глупый pretty stupid
falsk фальшивый false
søt милый sweet
hjelpsom любящий помогать helpful
trist грустный sad
kjedelig скучный boring
irriterende раздражающий irritating
hyggelig хороший nice
følsom чувствительный sensitive
vitebegjærlig любознательный inquisitive
sutrete нытик whiny
kresen привередливый picky
klok мудрый wise
pen красивый beautiful
gjerrig скупой stingy
ekkel противный nasty
fryktelig rampete ужасно вредный disobedient
løgnaktig лживый false
pirkete перфекционист perfectionist
blid радостный happy
veslevoksen скороспелый precocious
tullete глупый silly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.