Bodøfisken

Hei

Å slappe av på sofaen med åpent vindu, kan også være friluftsliv. Men ikke for meg. Den andre tingen som jeg elsker etter pølser fra Narvesen, er å reise. Alt var på stell i sekken min og jeg gledet meg mye til turen. Denne gangen til Bodø. Jeg pyntet på sannheten egentlig at alt var på plassen sin. Jeg følger aldri regler til punkt og prikke når det gjelder å  pakke ting og tang i sekken min, derfor er det så kaotisk der. Men det er ikke noe jeg kan kjempe med lenger 🙂 For å forhindre brudd på forutsetninger og forventninger er det beste å ikke ha de i det hele tatt. Denne kunnskapen tilegnet jeg meg i løpet av livet og anbefaler å bruke den i den menneskelige verden også. Det er trolls oppskrift på å bli glade og lykkelige både med kaotiske hendelser og godt planlagte. Så jeg bryr meg ikke om min sekk, nei.

Det som man kan finne på i Bodø, spenner fra å vandre i fjell til kajakkopplevelsene. For min del er jeg ikke glad i vann og kan ikke svømme. I tråd med denne variasjonen ønsket jeg å planlegge litt bedre hva kunne jeg finne på i byens område. Jeg brukte nettsiden Visit Bodø til å samordne den beste reisen min 🙂 og fant alt informasjon så raskt som overhodet mulig jeg trengte. Det var absolutt fristende og ønske å bli med på alt mulig og umulig, men tiden som vanlig har en egenskap å bli begrenset. Da valgte jeg to ting å bli kjent med og det var:

? Saltstraumen, og ? Norsk Luftfartsmuseum.

Hvorfor kom jeg på å publisere notatet i dag? Fordi jeg er på vei til Bodø igjen. Er det ikke fantastisk? 🙂 Å vandre rundt gater i Nordland, etter at jeg har overlevd Bergenstesten som var i går. Jeg sitter på gulvet på Gardermoen, titter på fly og hører på “E du Nord” Kari Bremnes. En perfekt mandags kveld.

PS. En overordnet regel om planer som jeg kom på:
Planer må nedtegnes slik at de brukes som veivisere til ønsker og ikke er noe å bli skuffet over hvis de går i vasken.

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.