Nordlysjakt

Hei

Når verden er stengt, er det eneste som et troll kan gjøre, å tenke tilbake. Det er så kjedelig å bli fengslet hjemme uten en mulighet til å reise lenger. Ikke desto mindre håper jeg på at alt faller tilbake på plass ganske snart, og at jeg dukker helt spontant opp på et nytt sted i Norge.

Jeg tror at minner er en viktig ting i livet, og de som vi skaper minnene med. Det er rimelig å anta at uten disse kostbare minuttene, kunne alt føles meningsløst og hadde blitt helt grått. Som man bruker å si, bør ikke livet måles i antall pust vi tar, men heller i antall øyeblikk som tar pusten fra oss. Tromsø er et perfekt sted for å stjele pusten med mye snø, reinsdyr, pene fjell og selvfølgelig Nordlys.

Så … nordlys opplevde jeg ikke, selv om andre troll og jeg var på jakt etter det i to netter med et stort kamera og ikke minst en stor bil. Jeg var bare sulten og søvnig. Ja, troll tenker nesten alltid på mat 🙂 I tråd med dette sparte jeg nordlysopplevelse til senere for å ha en trygg unnskyldning til å komme meg tilbake til Nordlands Paris i fremtiden igjen.

Nå stenger jeg vinduet, og med det tok mitt friluftsliv slutt i skrivende stund. Minus en dag, og det var en ikke så verst dag faktisk :). Alt må tas med en smil.

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.