Notater på flyet til Barcelona

Hei

Et år siden skrev jeg en notat på vei til USA med bindende ord. Denne gangen ønsker jeg å forkorte tiden med idiomatiske uttrykk på vei til Barcelona 🙂 Likeledes er det en god måte å bruke tiden på! Jeg skyver tankene om Narvesens pølser fra meg og savner Norge allerede.

Den tradisjonelle forestillingen om at i tillegg til en plan B i livet, trenger man også gjerne en plan B og eventuelt en plan C, er absolutt ikke sant. De situasjonene som naturlig finner sted i løpet av hverdagen gir oss mer muligheter for å bli både flinkere i noe, å være lykkelig og å ha et godt emosjonelt klima. Min personlig mening er at det viktigste som et troll kan drive med, er å være virkelig glad og harmonisk. Det har jeg ikke lært helt selv, men jeg er på god vei, eller sti. Alle store ting består av små ting og det er bra å være oppmerksom, for å ikke miste den neste varden i livet sitt.

Det er to timer igjen og jeg er allerede sliten av å sitte på samme plassen på flyet. Så trist at jeg ikke har en trille blyant for å spole tiden frem og tilbake. I tråd med dette finnes det den eneste løsningen for meg og det er å sovne 🙂

Listen med idiomatiske uttrykk:
? dette er alle tiders.
? å hamle opp med noe.
? å være helt bort i hampen.
? å få så hatten passer.
? å få helt hetta.
? det er bedre å hoppe i det enn å krype i det.
? dette går ad undas.
? det må du lenger ut på landet med.
? det er bedre å være føre var enn etter snar.
? den tid, den sorg.
? det flasker seg.
? det tok kaka.
? å gi en god dag i noe.
? å gå på limpinnen.
? å gå nedover og hjem.
? å få blod på tann.
? å gå fem på.
? å snakke i et kjør.
? hastverk er lastverk.
? å være prikken over i’en.
? å være en kakse.
? å feie for sin egen dør.
? å sette bukken til havresekken.

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.