På vei til norskprøven (Boklisten)

Hei

Tiden løper fra oss dessverre, og norskprøven nærmer seg igjen. Det jeg tenkte på i det siste, er at det kunne være greit å dele en liste med de norske grammatikk bøkene, som jeg brukte til min forberedelse og som jeg har samlet på et sted. Selvfølgelig gjorde jeg det i siste liten, som alltid jeg gjør!

Å lære seg et helt nytt språk er en evig prosess, som aldri tar slutt, og jeg er på en måte glad for det. Det finnes alltid noe som du kan lære mer i et språk, noe som er nytt og fra et annet perspektiv. Ikke alt tar slutt i livet. Noe er evig 🙂

?På vei, Stein på stein, Her på berget, Kirsti Mac Donald og Elisabeth Ellingsen
? Skriv enkelt og smart, Trygve Aas Olsen
? Skriv bedre, Bård Borch Michalsen
? Ny i Norge, Gerd Manne Gölin og Kaurin Nilsen
? Argumenterende skriving, Trude Kringstad og Vibeke Lorentzen
? Hva er vanskelig i grammatikken, Anne Golden og Kirsti Mac Donald
? Klart det! Gölin Kaurin Nilsen
? Det går bra! Cecilie Lønn
? I samme båt, Cecilie Lønn 
? Enkel norsk grammatikk, Liv Astrid Greftegreff
? Norsk på 1-2-3, Elisabeth Ellingsen
? Opp og fram, Cecilie Lønn

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.