Tabell 23 🗓 Et skjema

God morgen!

Mitt navn er Brutus. Jeg har ikke noe etternavn og det er helt i orden der jeg ble født. Fødselsstedet mitt er et bortgjemt sted i Nord-Norge og jeg kan heller ikke navnet på denne skogen. Den kan bare sees! Adressen er for komplisert for å huske og slik bor vi troll egentlig. Nå er mitt hjem her i Oslo uansett, der jeg bor sammen med edderkoppen min. Hva mer kan jeg si om meg selv? Jeg elsker fortsatt pølser fra Narvesen og solnedgangene på Bygdøy. Men det er en helt annen historie 🙂

Hilsen Brutus

Norsk Russisk Engelsk
et navn имя first name
et etternavn фамилия surname
et pikenavn девичья фамилия maiden name
en fødselsdato дата рождения birth date
et fødselssted место рождения place of birth
en adresse адрес address
en sivilstatus семейное положение marital status
singel олостой, незамужняя; один single
gift женатый/замужняя married
skilt разведенный divorced
enke овдовевший widowed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.