En dagstur for å få fem minutter på reia

Hei

Erfaringsvis er det ikke alltid får vi det, som vi drømmer om. Noen ganger er det slik at man pynter på et bilde, leger farger til, prøver å late som ikke ser på de viktige detaljene for å ikke bli sur. Og denne turen var akkurat om dette her 🙂

Jeg må begynne min fortelling fra dette punktet at jeg er kjempe nyskjarig på alle nye steder. Det var en grunn at jeg havnet på en lørdag i Trandal. Den andre grunnen var et vakkert bilde som jeg oppdaget plutselig på nett. Der var ikke noe magisk egentlig: en huske, havet og fjell. Men kombinasjon likte jeg godt og det var starten på denne historien.

På vei til Trandal kom det ut av skapet at man må ta minst to ferger for å komme seg til dit og fargene går ikke så ofte. Hvis det er et svært dårlig vær, kan du bli lett blokkert i bilen din i øspøs regn på Vestlandet. Så det er lurt å ta med deg sjokolade, vann, noe av lørdags god og en varm genser. I min tilfelle var det sol og jeg kunne bli ute så mye jeg ville i disse forventningene mellom ferger.

Det første som jeg tenkte, mens jeg så endelig på denne husken at det var masse barn overalt med sin egen kø og regler 🙂 og husken var litt skremmende i hverfall for meg. Men dere vet fra før at jeg er troll og det er helt vanlig blant oss å ha høydeskrekk. Det er noe som jeg ønsker å legge bak meg selvfølgelig og det er noe som jeg kjemper med. Så jeg fikk bare noen få minuter på reia og ikke noen tid på Bakeriet som finnes der, fordi det hastet å komme tilbake på ferga.

Det som er fordelen med denne turen er at jeg lærte et ord “reia” som er huske på dialekt. Og jeg koset meg i sola på Vestlandet med andre troll.

Hilsen Brutus

Turens musikkliste for å bli bedre på norsk:
?Kjærlighet er mer enn forelskelse – Gaute Ormåsen
?Vil du værra med mæ hjem i natt – The kids
?Ikke som de andre – Sondre Justad
?Bli hos meg – Dina
?Dra tilbake – Erik og Kriss
?Håper du har plass – Cezinando
?Spis din syvende sans – Karpe
?Ingen er så nydelig som du – Tor Endresen
?Hun er forelska i lærere`n – The kids
?Vi vandrar saman – Olav Stedje
?Ut mot havet – Rone Rudberg
?Langt å gå – Klovner i Kamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.