Hvor er biblioteket?

Hei

Det er lenge siden sist at jeg skrev noe ordentlig her, dessverre. Jeg kunne nok ha skyldt på engelsken min, som jeg øvde masse på og tysken, som jeg nettopp begynte å lære, men det er uansett ikke er en unnskyldning for å glemme norsk.

Noen ganger er det helt naturlig for et troll å føle seg glemt av noen, eller å miste sin egen vei. Det viktigste er å stå på og gå videre. Derfor kom jeg på denne gåten til dere, med veivisere :). Runder må markeres. Velkommen til byen min!

La oss si, at jeg står ved Jernbanestasjonen. Foran meg ligger Trondheimsveien. Til høyre er det en stor sentralpark, med et parishjul. Til høyre ser jeg et bibliotek også, men det er søndag, og jeg har ikke med meg adgangskort. Derfor går jeg over Parkveien. Nå har jeg lufthavnen til høyre, med tårn og andre greier. På slutten av Luftveien ser jeg mange fly, og jeg tar til høyre til Tåsenveien. Etter Tåsenveien kommer Trondheimsveien igjen. Den første bygningen til venstre er et apotek, og etter det står det et hotel, som er en skyskraper. Her tar jeg til venstre til Skaregata. En kirke ligger til høyre, men jeg tar til venstre. Dette er min favorittdel av byen, forresten. Her kommer kaja med fiskebåter. Dette er min faste rasteplass hvor jeg titter på hval, mens jeg spiser kjeks og mater måker. Etter Sjøveien kommer Fjellveien med berg på, med gratis tilgang til alle solnedganger i byen.

Ikke noe er mer motiverende for å skrive på norsk, enn Bergenstesten som kommer 🙂

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.