L for Lillehammer!

Hei

Et notat fra januar 2019

Hvis du har ikke noe å gjøre i helgene, så kan du dra til Lillehammer for å titte på den stjernerike himmelen og for å få vite hvilken lys farge himmelen har over Lillehammer.  Byen er mest kjent for å være arrangør for de olympiske leker i 1994, og ikke bare det 🙂 .

Lillehammer ligger bare litt mer enn to timer fra Oslo med tog, så det er ikke så langt: (Фотография на тему Иконка поезда | PressFotoOslo S – Lillestrøm stasjon – Oslo Lufthavn Gardermoen  – Hamar stasjon – Lillehammer stasjon). Men hvis du sitter mot kjøringen, som jeg gjør nå, kan det føles som en evighet! Da er det helt nødvendig å lese noe for å forkorte tiden. Uansett er det ikke noe å se på gjennom vinduet. Alt er mørkt, dessverre, fordi klokka er over 19.00.

Å besøke nye steder er typisk trollsk. I tillegg er det så pent med mye snø nå på vinteren og disse fantastiske solnedganger i Norge, spesielt hvis du har noen å dele alt dette her med. Troll er ikke så ensomme som mennesker tror.  Som regel er vi nok sosiale og veldig nysgjerrige.

Jeg kan ikke si at det var mye å se på i Lillehammer i disse så kalde dager, som jeg ikke er så vant med. Og hvis du ikke ønsker å sitte unter dyna og se på Lillehammer filmserien på hotellrommet, er det bedre å utsette Lillehammerstur til sommeren kommer 🙂

Hilsen Brutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.